اخذ ویزای قبرس

قبرس شمالی با سواحل زیبا و جذایش ، آب های زلال و شن های درخشان قلب تمام گردشگران و مسافران را به تسخیر در آورده.

در سفر به قبرس حتما به سواحل زیبا و جذابش هم سری بزنید و کنار سواحل آفتابی اش لذت کامل را ببرید سواحلی مملو از آرامش.

با بازی ها و ورزش های آبی از هیجان شگفت زده و از دیدن مشاهده بناهای باستانی مسلمانان و مسیحیان حیرت زده شوید.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای قبرس

۱-اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.

۲-دو قطعه عکس ۴*۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.

۳-کپی از ۶ صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.

۴-پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.

۵-کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.

۶-گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.

۷-تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.

۸-گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).

۹-بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.

 

انواع ویزای قبرس

ویزای توریستی

سفارت قبرس

آدرس سفارت قبرس: تجریش خیابان شهید کریمی پلاک ۱۹۴
شماره تماس ۰۲۱-۲۲۲۱۹۸۴۲
وب سایت www.mfa.gov.cy