چه کارهایی برای گرفتن ویزای روسیه باید انجام دهیم !؟

قبل از هر چیز باید بدانید چه ویزایی برای سفر شما مناسب است. مدارک موردنیاز خود را آماده کنید و برای مقاصدی که نیاز به مصاحبه دارند، وقت بگیرید. البته برای گرفتن ویزای روسیه نیازی به‌وقت مصاحبه ندارید.

از آنجایی که جام جهانی فوتبال روسیه در ۲۴ خرداد سال ۱۳۹۷ آغاز می شود و بسیاری از علاقمندان به فوتبال تمایل دارند در این روزها در روسیه باشند، این مطالب می تواند  راهنمای خوبی برای سفر به روسیه باشد. البته به خاطر داشته باشید که رزرو یک تور جام جهانی روسیه شما را از گرفتن ویزا معاف خواهد کرد.

مهم‌ترین موانع اخذ ویزای روسیه کدام است؟

بخشی از مدارک فرآیند اخذ ویزای گردشگری روسیه، «تائیدیه گردشگری» نامیده می‌شود و باید برای دریافت آن به یکی از آژانس‌های مسافرتی مورد تائید سفارت روسیه و آن‌هایی که در وزارت امور خارجه روسیه ثبت شده‌اند، مراجعه کنید.
در این تائیدیه باید نام کامل شما، تاریخ تولد، شماره پاسپورت، تاریخ ورود و خروج، برنامه سفر، شماره ارجاع آژانس، مهر رسمی و امضای مسئول قانونی مربوطه درج شده باشد.
تاریخ بلیط رفت‌وبرگشت شما به روسیه باید با تاریخ درج‌شده در تائیدیه گردشگری و البته تاریخ رزرو هتلتان همخوانی داشته باشد.
توجه داشته باشید که به هنگام ورود به خاک روسیه و در هنگام کنترل ویزای شما، ممکن است تائیدیه گردشگری و بلیط برگشت با تاریخ مشخص را از شما درخواست کنند. بنابراین لازم است تا از تائیدیه گردشگری خود یک نسخه کپی تهیه‌کرده و بلیت برگشت خود را نیز همراهتان داشته باشید.
توجه داشته باشید درصورتی‌که ویزای چند بار ورود تجاری روسیه را دریافت کرده‌اید، نمی‌توانید بیش از ۱۸۰ روز به‌صورت مداوم در روسیه اقامت کنید.
باید بدانید که دریافت ویزای روسیه در همان روز درخواست، غیرممکن است.

انواع ویزای روسیه

ویزای توریستی روسیه-ویزای خصوصی روسیه-ویزای تجاری روسیه-ویزای کاری روسیه-ویزای ترانزیت روسیه-ویزای تحصیلی روسیه

 

هزینه اخذ ویزا روسیه

ویزای یک‌بار ورود عادی: ۲،۲۶۵،۲۰۰ ریال

ویزای یک‌بار ورود فوری: ۴،۵۳۰،۴۰۰ ریال

ویزای دو بار ورود عادی: ۳،۶۲۴،۳۲۰ ریال

ویزای دو بار ورود فوری: ۷،۲۴۸،۶۴۰ ریال

 

مدارک لازم اخذ ویزای روسیه

برای هر نوع ویزای روسیه که اقدام می‌کنید، به یاد داشته باشید؛ پاسپورت شما باید حداقل دو صفحه خالی داشته و اعتبار آن بیش از ۶ ماه باشد.

مدارک ویزای گردشگری روسیه

قبل از هر چیز یادتان باشد که برای گرفتن ویزای گردشگری روسیه، نیازی به رزرو نامه هتل ندارید.

برگه تأییدیه گردشگری
بلیت رفت‌وبرگشت (باید با تاریخ درج‌شده در تائیدیه گردشگری و البته تاریخ رزرو هتلتان همخوانی داشته باشد.)
پاسپورت معتبر
فرم درخواست ویزا
یک قطعه عکس ۴ × ۳

مدارک ویزای خصوصی روسیه

دعوت‌نامه اصلی (هیچ‌گونه نسخه کپی موردقبول نیست)
پاسپورت معتبر
فرم درخواست ویزا
یک قطعه عکس ۴ × ۳

مدارک ویزای تجاری روسیه

دعوت‌نامه اصلی که از سوی سازمان خدمات مهاجرت فدرال محلی فدراسیون روسیه صادرشده باشد. (این دعوت‌نامه می‌تواند از سوی تمام شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی یا خصوصی مسکو و یا دیگر مناطق باشد که دعوت‌نامه خود را در وزارت امور خارجه روسیه، یا نمایندگی محلی دفاتر و وزارت امور داخلی روسیه و یا دفاتر ویزای محلی به ثبت رسانده باشند)
پاسپورت معتبر
فرم درخواست ویزا
یک قطعه عکس ۴ × ۳
برگه اصلی نتیجه آزمایش HIV ( تنها برای ویزای تجاری چند بار ورود لازم است)

مدارک ویزای کار روسیه

دعوت‌نامه اصلی که از سوی سازمان خدمات مهاجرت فدرال محلی فدراسیون روسیه صادرشده باشد.
پاسپورت معتبر
فرم درخواست ویزا
یک قطعه عکس ۴ × ۳
برگه اصلی نتیجه آزمایش HIV

مدارک ویزای ترانزیت روسیه

ویزای ورود به ایالت موردنظر که در پاسپورت متقاضی به ثبت رسیده است.
فرم درخواست ویزا
سه قطعه عکس ۴ × ۳
بلیط‌های رفت‌وبرگشت
باید توجه داشته باشید که ویزای ترانزیت، حداکثر اعتباری ۱۰ روزه دارد.
برای متقاضیانی که می‌خواهند از مسیر هوایی و هواپیماها برای رفت‌وبرگشت استفاده کنند، حداکثر اعتبار ویزای ترانزیت ۳ روزه خواهد بود.

مدارک ویزای تحصیلی روسیه

دعوت‌نامه اصلی که از سوی سازمان خدمات مهاجرت فدرال محلی فدراسیون روسیه صادرشده باشد.
پاسپورت معتبر
فرم درخواست ویزا
یک قطعه عکس ۳ × ۴
برگه اصلی نتیجه آزمایش HIV